phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

"Holcsa Judit gyógytornászt 16 éves fiam gerincproblémája kapcsán kerestem fel. Hosszabb időn át - míg fiamat az egyénre szabott gyógytorna elsajátításában segítette - volt alkalmam munkájába bepillantást nyerni. Nagy tapasztalattal rendelkező, hiteles szakembert ismertem meg személyében, aki közérthetően képes a tudását átadni, és akinek életvidám szemlélete környezetére is pozitívan hat.
A SpineArt rendelő kellemes hangulatú, szépen berendezett, mindig kifogástalanul tiszta, szolgáltatásával maximálisan elégedett vagyok."

Üdvözlettel:
Szász-Győző Zsuzsanna


Holcsa Judit gyógytornászhoz járunk fiam gerincferdülése miatt. A munkájával, szakértelmével, hozzáállásával, segítőkészségével abszolút elégedettek vagyunk. Örömmel tapasztaltam, hogy a SpineArt-ban valóban a páciens az elsődleges, az, hogy mielőbb elsajátítsa azokat a gyakorlatokat, amik állapotán javíthatnak, nem pedig az a cél, hogy minél hosszabb távon visszarendeljék a pácienst, anyagi szempontokat szem előtt tartva. Hálás köszönet ezért! :)


Edina és Roland

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.