phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

cranioA Spineart Egészségközpontban az általános gyógytornán kívül számtalan speciális terápiás módszert megtalálnak, amelyekkel még gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük a gyógyulás folyamatát.

A különböző manuálterápiák, masszázsok, pszichoterápiás módszerek és jóga-rendszerek mellett az alábbi terápiás módszerek is elérhetők nálunk. Ezeknek a módszereknek a hagyományos orvoslással szemben nagy előnye, hogy a test egészének harmoznizálására törekszenek, "szeliden" gyógyítanak, mellékhatásaik nincsenek.

Egyéb terápiák

A TRX használata a rehabilitációban
A TRX egy hordozható, felfüggeszthető tréning eszköz, mellyel az erődet, az egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat is erősíteni tudod.

Bach virágterápia
A Bach virágeszenciák közvetlenül a test energiarendszerére hatnak, a terápia célja páciens lelkiállapotából kiindulva a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia helyreállítása.

Craniosacralis terápia
A craniosacralis terápia egy finom érintésekkel végzett manuális terápia, amelyben a test különböző területeinek kezelése által a test önkorrekciós folyamatainak beindítására hat.

Fitt ball torna
A fitball tréning egy dinamikus, minden kondicionális és koordinációs képességet egyaránt fejlesztő edzésrendszer, melynek eszköze a speciálisan e célok megvalósítására kifejlesztett gimnasztikai labda.

Homeopátia
A homeopátia egy egyénre szabott holisztikus gyógymód, mely hatását a szervezet öngyógyító mechanizmusainak aktivizálásával fejti ki, célja a testi-lelki harmónia teljes visszaállítása.

Pilates
A Pilates egy olyan mozgásprogram, amely az egész testet fejleszti, javítja a testtartást, növeli a fizikai terhelhetőséget és jótékony hatással van az agy és a lélek működésére.

Rehabilitációs pilates
A rehabilitációs pilates alkalmas ortopédiai, sportrehabilitációs, neurológiai, pediátriai és a nőgyógyászati problémák kezelésére.

Schüssler só terápia
A Scüssler-féle sók a homeopátia targykörébe sorolandó szerek, alkalmasak hagyományos orvosi kezelésre nehezen javuló és visszatérő betegségek, tünetek kezelésére, mellékhatásuk nincs.

Szülésfelkészítés
Egyéni, gyakorlatias, a természetes szülésre koncentráló felkészülés a szülésre és a szülés utáni időszakra. Szülést segítő praktikák, masszázs- és légzéstechnikák képzett szakembereinktől.
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.