phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share
pszichologia1Mozgásszervi panaszaink, fájdalmaink mögött sokszor lelki okok húzódnak meg. A SpineArt Egészségközpontban lehetőség van pszichológiai- és életmód tanácsadás igénybevételére is. Ha szakembereink úgy látják, hogy a testi panaszok meggyógyításában segítség lehet a lelki problémák, elakadások feltárása is, felajánják pácienseiknek pszichológusaink segítségét.

A nálunk elérhető pszichológiai módszerekkel belső nyugalmunkat képesek leszünk könnyebben és tudatosabb módon elérni; képesek leszünk a stressz, szorongás, feszültség és fájdalom csökkentésére, valamint könnyebb módon való kezelésére. A zavaró tényezők kiküszöbölésével teljesítményünkben növekedés várható, és koncentrációs, tanulási, emlékezeti képességünk is javulni fog. Módszereink támogatják a reálisabb önkép kialakulását. Növelik az énerőt és az empátiás képességet. Segítenek abban, hogy egyre inkább önmagunk útját járjuk.

Coaching és szupervíziós tanácsadásaink célja, hogy ösztönözzék és támogassák az ügyfél személyes és szakmai fejlődését. A figyelem központjában az ügyfél tanulása és fejlődése áll. A változás, fejlődés eredménye a kitűzött cél megvalósítása.

Pszichológia

Autogéntréning
Az autogén tréning egy relaxációs, önellazító módszer, amely erősíti a test öngyógyító mechanizmusát. Rendszeresen végzett gyakorlatból áll, melyek segítségével létrehozzuk a pszichés és testi ellazultságot.

Fókusz terápia
A fókusz terápia megtanít bennünket különleges belső figyelemmel fordulni önmagunkhoz. Nem pusztán relaxációs eszköz, hanem egy könnyen elsajátítható stresszkezelési és probléma-megoldási technika.

Integratív hipnoterápia
Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megérteni problémáik valódi belső, mély összefüggéseit, és akik egy mélyebb önismerettel szeretnék saját életútjukat sikerrel bejárni.

Life coaching (életmód terápia)
A Life coaching érintheti az élet minden területét, a jelenre és a jövőre koncentrál, célja, hogy ösztönözze és támogassa az ügyfél személyes és szakmai fejlődését.

Meseterápia
A meseterápia segítségével feltérképezhetjük jelenlegi helyzetünket, és eszközöket találhatunk a a harmónia, a béke, a kiegyensúlyozottság eléréséhez.

Szupervízió
A szupervízió a szakmai személyiség fejlesztésére irányul. A szupervízió a szakmai felkészültség hiányosságaira nem visszavezethető nehézségek feldolgozásában nyújt segítséget az egyén és a team szintjén.
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.