phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Veleszületett csípőficam klinikai és ultrahangos vizsgálata, konzervatív és műtéti kezelése, Pavlik-kengyel alkalmazás ...

A legelső találkozás az ortopéd orvossal. Amiért különösen szeretem, az az, hogy, ennyi egyébként egészséges kiscsecsemővel máshol nem találkozhatok. No és persze ami fontosabb, hogy az ultrahanggal kiegészített fizikális vizsgálat (komplex csípőszűrés) szinte 100 százalékos hatásfokú szűrést biztosít. Erre a célra alkalmas ultrahang berendezéssel és gyakorlattal rendelkezem. A csípőficammal született gyermekek kezelésében a Pavlik-kengyel alkalmazása a napi gyakorlat része. Igen összetett esetekben az ún. Overhead-kezelés vagy húzatás (extensio) is felmerül, ez azonban az esetek nagy részében már a kórházi kezelés részeként alkalmazható. A csípőszűrés optimális időpontja a gyermek 4-8 hetes életkora.

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.