phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

gyogytorna vizsgalatA Spineart Egészségközpontban gyermekortopédiai vizsgálat és homeopátiás orvosi vizsgálat vehető igénybe. A gyermekortopédiai vizsgálat során cél, hogy a gyermek fizikai vizsgálata után legyen idő beszélgetni a mogzásszervek feljődésénének átlagos, természetes rendjéről és az bemutassuk az ok-okozati viszonyokat. Tisztázzuk a célokat, megértetjük a reális lehetőségeket és eloszlatjuk az irreális félelmeket is. A gyermekortopédiai vizsgálat kiterjed a klasszikus gyermekortopédia által kezelt minden betegségre és eltérésre.

Egészségközpontunkban minden terápiát egy mozgásszervi vizsgálat előz meg, melynek során alaposan kikérdezzük pácienseinket és egy mozgásvizsgálatot is végeznek gyógytornász szakembereink. Ennek alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési programot. A mozgásszervi vizsgálatokat végezhetjük egy-egy panasz kivizsgálása érdekében, de mozgásrendszer működésének feltérképezése, diagnosztizálása is lehet a vizsgálat célja.

A homeopátia egy egyénre szabott holisztikus gyógymód, mely hatását a szervezet öngyógyító mechanizmusainak aktivizálásával fejti ki, célja a testi-lelki harmónia teljes visszaállítása. A homeopátiás kezelés egy kérdőív kitöltésével és egy a páciens problémáit érintő beszélgetéssel kezdődik.

Orvosi vizsgálatok

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.