phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share
dorn breussA Spineart Egészségközpontban gyermekek számára az alábbi orvosi vizsgálatok, illetve terápiás lehetőségek és kiegészítő technikák állnak rendelkezésre.

A gyermekortopédiai vizsgálat kiterjed a klasszikus gyermekortopédia által kezelt minden betegségre és eltérésre. Az ortopédiai vizsgálat egy állapotfelméréssel kezdődik, majd a szülőkkel és a gyermekkel együttműködve áttekintjük a terápiás lehetőségeket. A műtétet nem igénylő esetekben a terápiák nagy érsze elérhető a Spineart Egészségközpontban.

A születési oxigénhiányos károsodást szenvedett koraszülötteket és újszülötteket különböző manuális technikkal gyógyítjuk. Masszázs- és izompólya technikákkal elősegítjük az izomzat lazítását és csecsemők egyészséges és megfelelő fejlődéséért.

Gerincproblémákkal küzdő gyermekek számára Egészségközpontunkban rendelkezésre állnak az ismert gyógytornatechnikák. A növésben lévő gyermekek esetében nagyon fontos a korai felismerés, ezért javasoljuk a szülőknek, hogy panasz esetén minél előbb vegyék fel a kapcsolatot szakembereinkkel.
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.