phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Madocsai Emese

+36 70 310 2351

gyógytornász, manuálterapeuta

Madocsai Emese

Gyerekkoromban is mindig fontos szerepet kapott a mozgás, a sport, és már 13 évesen tudtam, hogy gyógytornász szeretnék lenni. Szerettem volna minél több emberrel megszerettetni a mozgást, minél több embert megtanítani arra, hogy ha ismeri a testét, akkor sok probléma megelőzhető, kezelhető saját magunk által is.

1998-ban végeztem, mint gyógytornász és azóta is folyamatosan járok továbbképzésekre. Többek között 2000-ben sikeres vizsgát tettem a SOTE-n manuálterápiából.

Diplomám megszerzése után 6 évig a SOTE Kútvölgyi Kórház Rendelőintézetében dolgoztam. Később a Medicover Klinikán és saját rendelőmben segítettem a betegek gyógyulását, mint gyógytornász-manuálterapeuta.

Minden ember más, és mindenkit egy “egészként” kell vizsgálni, ettől változatos a munkám, de ugyanez nehezíti is. Hiszem, hogy odafigyeléssel és kitartással elérhetjük a céljainkat, gyógyulásunkat is. Ebben szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

 

Továbbképzések

English

I graduated in physiotherapy in 1998. I was working in public health system for 6 years, since then I am having a private practice.

My treatments include:

  • Decrease your pain with joint and spinal mobilisations, taping
  • Teaching you about posture and how to move well, lift correctly to avoid strain and injury, and how to return to fitness after illness, surgery, inactivity and child-birth.
  • Precise and specific instructions on exercise to correct faulty spinal movement, improve co-ordination leading to pain-free movement.
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.