phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Kelemen Vanda

+36 30 323 0567

gyógytornász, manuálterapeuta

Kelemen VandaA gyógytornász szakmát azért választottam, mert nagyon érdekelt az emberi test mozgásrendszerének felépítése és működése. Így kerültem a főiskolára, és szereztem meg 2005-ben a gyógytornász diplomámat. Pásztón a mozgásszervi rehabilitációs osztályon kezdtem gyógytornász pályafutásom. Itt többek közt reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai megbetegedések komplex utókezelését végeztem. Majd 2008-ban a Péterfy Sándor utcai kórházban folytattam munkámat. Két évig az onkológiai rehabilitációs osztályon, majd a járóbeteg rendelőben voltam gyógytornász.


A kórházi munka mellett dolgoztam magánrendelőkben és otthonápolásban is. Jelenleg már főállású egyéni vállalkozó gyógytornászként praktizálok, és svéd masszázst oktatok egy masszázs iskolában.

Szeretek új technikákat, módszereket tanulni, mindig új megvilágításba helyezni a már elsajátított tudást. Ez a szakma kreativitást és rugalmas gondolkodást kíván, hiszen minden ember egyedi, más az életmódja, a környezete, a szokásai, ezáltal a választandó terápia is mindig változik. Ezek a kihívások teszik igazán széppé és érdekessé ezt a szakmát számomra.

Továbbképzések

  • McKenzie A, B
  • K-active taping
  • Lágyrész manuálterápia (trigger- és tenderpont terápia, fascia kezelés)
  • Nyiroködéma terápia
  • Manuálterápia (folyamatban)
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.