phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Jászberényi Éva

+36 30 686 2463

Shiatsu gyógyász

Jászberényi Éva shiatsu gyógyász2006-óta vagyok a SpineArt Gyógytorna és Masszázsközpont, mai nevén SpineArt Egészségközpont munkatársa. 2000-óta foglalkozom természetgyógyászattal. Előtte klasszikus balett táncosként dolgoztam Németországban. A több mint 10 éves külföldi tartózkodás alatt tanultam, majd tanítottam a Tai Chit Németországban, Dr. Langhoff hamburgi harcművészeti iskolájában. 2003-óta tanítok Tai Chit a Színművészeti Egyetemen. 2002-ben végeztem el az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél a Reflexologia, majd 2003-ban az Alternatív Mozgás és Masszázs szakot .Munkám során fontosnak tartom hogy a masszázskezelések mellett tai chi, chi kung és do-in mozdulatok megtanításával segítsem vendégeim javulását,fejlődését.

Shiatsu tanulmányaimat 2000-2004-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában végeztem Budapesten, ahol 2005-óta tanítok is. 2008-ban Linzben tanultam tovább a Linzi Nemzetközi Shiatsu Iskolában, és végeztem el a” Várandósság és Szülés alatti shiatsu” képzést. Szeretnék a várandós kismamáknak megfefelő támogatást nyújtani ebben a megváltozott állapotban, és a természetes, szülésben.

2009-ben végeztem az amerikai Upledger Institut magyarországi Craniosacralis terapeuta képzésén az I. és II. szintet.

Folyamatosan részt veszek szakmai továbbképzéseken Magyarországon és külföldön.

Képzések

Továbbképzések

  • Várandósság és Szülés alatti shiatsu (ISS Linz)
  • Baba és Gyermek shiatsu (SSS Bécs)
  • Osteopátiás és Regenerácios technikák a shiatsuban (NSI Budapest)
  • Traumák kezelése shiatsuval (NSI Budapest)
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.