phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Holló Tímea

+36 30 388 0854

gyógytornász, manuálterapeuta

Pápai Székely Bea - gyógytornász

Egész kis korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglakozni. A gyógytornában találtam meg számomra legjobb lehetőséget arra, hogy ez a vágyam megvalósulhasson.

2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán gyógytornász szakon. Azóta dolgoztam intenzív terápiás osztályon, járóbeteg szakellátásban és a legtöbb időt egy központi rehabilitációs osztályon töltöttem, ami lehetőséget adott a legkülönfélébb betegségek megismerésére és tornával történő gyógyítására.

Sokat foglalkoztam gyermekek születéskor vagy anyaméhben szerzett mozgásszervi betegségeivel, legkülönfélébb gerincproblémákkal mind fiatal mind időskori panaszokkal, törések, rándulások, ficamok utáni gyógytornával, csípő- és térd protézis utáni rehabilitációval, féloldali vagy teljes bénulás utáni ill., comb-, lábszár amputációt követő, valamint koponyasérülés utáni rehabilitációval.

2010-ben tettem le a Barvicsenko féle manuál terápia vizsgát egy 2 éves továbbképzés eredményeként. Ugyanebben az évben végeztem el a 3D scoliosis terépiát (Schroth módszer), mely hatékonyan segít azoknak akiknek gerincferdülésük, Scheuerrmann betegségük illetve hanyag tartásuk van.

Munkám során kiderült számomra, hogy a manuális- kézzel végzett technikák nagyon közel állnak hozzám. Ezeket vegyítve aktív gyógytornával, pácienseim együttműködésével gyors és hatékony eredményekre lehetünk képesek.

Alkalmazott terápiák

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.