phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

A www.spineart.hu honlap szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások"), a SpineArt Egészségközpont, (székhely: 1054, Budapest Hold utca 15, kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a (továbbiakban „Szolgáltató") tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó") részére

Általános rendelkezések

  • A Felhasználó a Szolgáltatások használatával jelen felhasználási feltételeket elfogadja.
  • A Szolgáltatások igénybevétele díjmentes. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatások használatának feltételeit a honlapon közzétett értesítéssel egyidejűleg egyoldalúan megváltoztathatja, illetve a Szolgáltatások egyes elemeit megszüntetheti.
  • A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és az Szolgáltató jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Szabályzat betartása mellett használható.
  • A Szolgáltatások használatából a felhasználási feltételekbe ütköző magatartás tanúsításakor a Szolgáltató külön értesítés nélkül, egyoldalúan - kizárhatja a Felhasználót.
Felelősség
  • A Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatások hiányosságából eredő károk, a Szolgáltatások működésében keletkezett zavarok, időszakos szünetek, (pl.: hálózati üzemzavar, stb.) miatti kártérítési igények megtérítését illetően.
  • A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő kezelésről.
  • A Szolgáltatás keretén belül az Szolgáltató által elérhetővé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, a tartalom (ideértve a Szolgáltatás üzemeltetése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.