phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Dr. Szabó Miklós Károly

+36-70-2825257 Bejelentkezés

Ortopéd szakorvos

dr szabo miklos karoly

Szeretettel üdvözlöm honlapomon. Dr. Szabó Miklós Károly ortopéd szakorvos vagyok. Budapesten a Semmelweis Egyetemen végeztem 1997-ben. Általános ortopéd szakvizsgám (2002) után a gyermekortopédiában találtam meg azt a területet, amit kedvvel és örömmel tudok azóta is művelni. Műtéti hátteremet a Heim Pál Gyermekkórház Ortopéd osztálya biztosítja, ahol immár második évtizede dolgozom. Gyermekekkel foglalkozom elsősorban, ennek szépsége és nehézsége éppen az esetek sokrétűségében és összetettségében rejlik. Nem csak azt kell számításba venni ugyanis, hogy most éppen mi a jó és a rossz, mi az egészséges és mi a kóros, hanem a növekedés törvényszerűségeit is ismerve, azokat számításba véve kell döntést hozni a kis betegek sorsáról. Meggyőződésem, hogy sokkal eredeményesebben tudunk gyógyítani, ha minden résztvevőt saját szintjének megfelelőn bevonunk a kezelésbe, ezért a kommunikáció számomra a beteg gyógyításának leghatékonyabb eszköze.

Fontosnak tartom, hogy világosan megértessem a szülőkel a betegség, elváltozás lényegét. Igyekszem hangsúlyt fektetni arra, hogy – amennyire ez az adott problémával kapcsolatban egyáltalán lehetséges – tisztán láttassam a kezelés útját a diagnózis felállításától a kezelési alternatívák bemutatásán keresztül egészen a gyógyulásig. Mindennapjaim része a folyamatos tanulás, szakmaiakban való továbbképződés. Ennek fontos szereplői azok a szülők és gyermekek, akiknek sokszor félve feltett kérdései rávilágítanak hiányosságaimra. Nekik különösen hálás vagyok!

ClubMed - Magánrendelő
1119 Budapest, Bornemissza tér 3.
Rendelési idő: előjegyzés alapján
Időpontegyeztetés:
+36-70-2825257
szerdán 14-19 óra között

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.