phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Braunerné Árkai Judit

+36 30 471 6454

gyógytornász, manuálterapeuta

Braunerné Árkai Judit gyógytornász1992-ben végeztem a HIETE Gyógytornászképző szakán. Azóta is gyógytornászként dolgozom az MH Egészségügyi Központ (Honvédkórház). Ez alatt az idő alatt intenzív-, traumatológiai-, ortopédiai-, érsebészeti-, égési-, belgyógyászati-, és mozgásszervi rehabilitációs osztályokon dolgoztam és dolgozom ma is.Több évig dolgoztam házi beteg gondozás keretein belül, otthoni rehabilitációban is, így számos kórképpel találkoztam eddigi pályafutásom során.

2006-ban csatlakoztam a Spine Art Gyógytorna és Masszázsközpont csapatához, ahol egyéni gyógytornakezelésekkel foglalkozom. Fő profilomnak tartom a gerinc különböző kórképeinek (pl. gerincferdülés, gerincsérv) kezelését, valamint sportsérülések (pl. ízületi szalagszakadások, törések, ficamok), traumatológiai-ortopédiai műtétek utáni rehabilitációt. Munkám célja, hogy pácienseimet a lehetőség szerint a legjobb gyógyulási eredménnyel, és gyorsasággal visszasegítsem mindennapi munkájuk, vagy éppen sporttevékenységük folytatásához.

Felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkozom, hiszen a mai elkényelmesedett, ugyanakkor rohanó, stresszes világunk következményei egyre jobban tükröződnek gerincünkön, és más izületeinken, aminek tünetei sokszor megkeserítik mindennapjainkat. Gyermekeink mozgásszegény életmódja, illetve helytelen gerincterhelésének következményei (pl. tartáshibák, gerincferdülés, láb statikai elváltozásai - lúdtalp) az óvodai és iskolai szűrővizsgálatokon egyre gyakrabban kerülnek felismerésre.

2007-ben saját és lányom gerincferdülésének hatására jelentkeztem a 3 Dimenziós Scoliosis Terápia tanfolyamra (Schroth terápia), és az ott megszerzett ismereteket a mai napig sikeresen alkalmazom nemcsak saját gyermekeim és pácienseim kezelésére, hanem 3DST oktatóként tanítok a gyógytornászoknak tartott tanfolyamokon, így gyakorlatilag „életvitelszerűen” foglalkozom a 3D Scoliosis Terápiával (Schroth terápia).

Folyamatosan követem a változásokat, új információkat a terápiával kapcsolatban cikkek tanulmányozása, és tudományos Work Shopok látogatása kapcsán.

Munkám mellett rendszeresen szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt, hiszen „Jó pap holtig tanul!”.

Továbbképzések

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.