phone icon+36 70 383 3443
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Babocsay Zsófia

+36 20 334 6100

gyógytornász-fizioterpaeuta, kinezio tape-, McKenzie-, Dorn-, FDM, Schroth/3D scoliosis terapeuta

zso1

2013-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, Gyógytornász-Fizioterapeutaként. Életemet 5 éves korom óta a sport szeretete határozza meg, amely a hivatásom választásában is döntő szerepet játszott. Szeretek emberekkel foglalkozni és gyógytornászként fontosnak tartom, hogy gyorsan és hatékonyan segíthessem a gyógyulást és az egészség megőrzését. Már a főiskolai tanulmányaim során elsajátítottam a Kinezio tape alkalmazását a rehabilitációba majd később több területen továbbképeztem magam. Elvégeztem a McKenzie módszert, a 3D Scoliosis terápiát, illetve a Dorn terápia és Breussz masszázst. Az ízületek normál működéséhez hozzájárul, hogy a körülötte levő lágyrészek egyensúlyban legyenek, melyben az izmot körülölelő fascia (izompólya) nagy szerepet játszik.  Magyarországon elsők között sajátítottam el a Typaldos módszert, amely során megtanultam manuálisan helyreállítani a fascia (izompólya) elváltozásait és disztorzióit.

A Thera-band Academy-nél végzett funkcionális vizsgálat lehetővé tette, hogy komplex rálátásom legyen a testről és a testet érintő problémákról. A tréning hozzásegített, hogy holisztikus látásmóddal, komplexen kezeljem a felmerülő problémákat. Az évek során szerzett tapasztalataimat felhasználva tervezem meg a gyógytorna foglalkozásokat.

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.